Σύνδεση χρήστη

Αναζήτηση

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με 80mm εκτυπωτή

(κωδ. SL.MOB000)

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με 80mm εκτυπωτή

Η πλέον επαναστατική και χαμηλού κόστους λύση για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Χρησιμοποιείστε το ταχύτατο κινητό Android, με τον ασύρματο θερμικό εκτυπωτή 80mm που περιέχει το πακέτο, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή εφαρμογή Mobile Anima.NET.

H Mobile Anima.NET είναι μια ιδανική λύση για όσους επιθυμούν μια αξιόπιστη εφαρμογή για φορητή παραγγελιοληψία, τιμολόγηση επί αυτοκινήτου XVAN, απογραφή αποθηκευτικών χώρων κ.ά.
Μια από τις μεγάλες δυνατότητες του πακέτου είναι ότι περιέχει άδεια χρήσης του eAnima Portal, όπου είναι ένας κεντρικός διαδικτυακός χώρος στο Internet και αποτελεί την κεντρική αποθηκευτική βάση της Mobile Anima.NET. Η εφαρμογή συγχρονίζεται και επικοινωνεί συνεχώς με το eAnima Portal. Mε τη δυνατότητα αυτή τα παραστατικά είναι προσβάσιμα από οπουδήποτε μέσω ενός φυλλομετρητή (Chrome). Eπίσης και άλλοι χρήστες της Mobile Anima.NET, θα αποστέλλουν κι αυτοί τα παραστατικά τους στο eAnima Portal, παρέχοντας έτσι μέσω Internet (Cloud), έναν κεντρικό έλεγχο όλων των παραστατικών όλων των χρηστών. Τέλος μέσω μιας ειδικής εφαρμογής που τρέχει σε PC, τα παραστατικά θα κατέβουν τοπικά. Με άλλα λόγια το eAnima Portalείναι το ενδιάμεσα ανάμεσα στη Mobile Anima.NET και σε έναν τοπικό υπολογιστή.
Φυσικά η εφαρμογή αν δεν έχει πρόσβαση στο Internet, μπορεί να σώσει τα παραστατικά τοπικά και να τα αποστείλει αργότερα μαζικά.
Η Mobile Anima.NET παρέχει πολλές άλλες δυνατότητες όπως:
 • Διαχείριση όλων των παραστατικών όπως τιμολόγια, δελτία αποστολής, αποδείξεις είσπραξης, πιστωτικά, προσφορές κλπ και δυνατότητα εκτύπωσης σε φορητό θερμικό εκτυπωτή.
 • Επιλεκτική αποστολή email στον πελάτη με το παραστατικό.
 • Δυνατότητα σήμανσης από ΕΑΦΔΣΣ στις αποδείξεις λιανικής.
 • Ταχύτατη καταγραφή του παραστατικού και ασύρματη αποστολή στο eAnima Portal.
 • Απεριόριστoς αριθμός κωδικών και ταχύτατη ανεύρεση ειδών με barcode ή QR codes.
 • Δρομολόγια πελατών και διαχείρισή τους μέσω χάρτη Google.
 • Διαχείριση αποθηκευτικών χώρων και εκτύπωση ΣΔΑ.
 • Λήψη αποθέματος, υπολοίπου πελατών και πλήθος άλλων οικονομικών στοιχείων.
 • Αυτόνομη λειτουργία όταν δεν υπάρχει Internet.
 • Αυτόματη καταγραφή της θέσης του πωλητή μέσω GPS.
 • Απογραφή αποθήκης.
 • Διαχείριση πιστωτικών - χρεωστικών καρτών
 • Λήψη φωτογραφιών και αποστολή σε κοινόχρηστο χώρο.
 • Kαι πολλά άλλα ...

Παρέχεται δωρεάν χρήση του eAnima Portal για 6 μήνες.
Αν επιθυμείτε μία λύση φορητής τιμολόγησης με φορητό εκτυπωτή 100mm, κάντε κλικ εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.poseidon.gr/mobile.htm


Περιλαμβάνει

 • H Mobile Anima.NET είναι μια ιδανική λύση για όσους επιθυμούν μια αξιόπιστη εφαρμογή για φορητή παραγγελιοληψία, τιμολόγηση επι αυτοκινήτου XVAN, απογραφή αποθηκευτικών χώρων κ.ά. Eίναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που τρέχει σε συσκευές Android με λειτουργικό τουλάχιστον 4.0.
 • Ο TECPOS B90 είναι o κατάλληλος εκτυπωτής αν επιθυμείτε ο σερβιτόρος να έχει μαζί του ένα φορητό εκτυπωτή για να εκτυπώνει αποδείξεις. Συνδέεται με το tablet μέσω Bluetooth. Διαθέτει και θήκη μεταφοράς. Πολύ εύκολος στη χρήση, με μικρό μέγεθος, και πολύ ελαφρύς. Απλός στη σύνδεση του και αξιόπιστος.
 • Το Alcatel 1S προσφέρει ανώτερη εμπειρία σε ελκυστική τιμή

Παρελκόμενα

Android mobile phone Alcatel 1S 6.22``TABLETS

Το Alcatel 1S προσφέρει ανώτερη εμπειρία σε ελκυστική τιμή

Παρεμφερή

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με Tablet PC και 100mm εκτυπωτήΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Ένας ασύρματος μικρός θερμικός WiFi εκτυπωτής 100mm, με ένα τελευταίας τεχνολογίας Windows 10 Tablet PC 10.1`` με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και την πλήρη εμπορική εφαρμογή Anima.NET Compact Edition ειδικά κατασκευασμένη για tablets.

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με Tablet PC και 80mm εκτυπωτήΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Ένας ασύρματος μικρός θερμικός WiFi εκτυπωτής 80mm, με ένα τελευταίας τεχνολογίας Windows 10 Tablet PC 10.1`` με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και την πλήρη εμπορική εφαρμογή Anima.NET Compact Edition ειδικά κατασκευασμένη για tablets.

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με 100mm εκτυπωτήΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Η πλέον επαναστατική λύση για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Χρησιμοποιείστε το ταχύτατο κινητό Android, με τον ασύρματο θερμικό εκτυπωτή 100mm που περιέχει το πακέτο, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή εφαρμογή Mobile Anima.NET.

Powered by