Σύνδεση χρήστη

Αναζήτηση

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με Tablet PC και 80mm εκτυπωτή

(κωδ. SL.MOB14)

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με Tablet PC και 80mm εκτυπωτή

Ένας ασύρματος μικρός θερμικός WiFi εκτυπωτής 80mm, με ένα τελευταίας τεχνολογίας Windows 10 Tablet PC 10.1`` με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και την πλήρη εμπορική εφαρμογή Anima.NET Compact Edition ειδικά κατασκευασμένη για tablets.

Ένας 80mm ασύρματος θερμικός WiFi εκτυπωτής, με ένα τελευταίας τεχνολογίας Windows 10 Tablet PC 10.1`` και την πλήρη εμπορική εφαρμογή Anima.NET Compact Edition ειδικά κατασκευασμένη για tablets. H συγκεκριμένη λύση είναι ΑΥΤΟΝΟΜΗ και δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να δουλέψει. Για πρώτη φορά ο χρήστης της φορητής τιμολόγησης έχει στα χέρια του μια πλήρη εμπορική εφαρμογή που τρέχει σε μια συσκευή, με το κορυφαίο λειτουργικό Windows 10.

Η Anima.NET Compact Edition είναι είναι μια πλήρης εμπορική εφαρμογή, είναι αυτόνομη κι έχει την ίδια λειτουργικότητα με την Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 . Μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία των πελατών και των προμηθευτών της επιχείρησής σας, την αποθήκη σας, να περάσετε τις αγορές και τις πωλήσεις σας με τη φόρμα τιμολόγησης ή τη λιανική που περιέχει, να εκτυπώσετε Προσφορές, Παραστατικά, να διαχειριστείτε τα αξιόγραφά σας και τις παραγγελίες σας. Οι εκτυπώσεις που σας παρέχει είναι πολλές όπως καρτέλες, ημερολόγια, πλήθος στατιστικών πληροφοριών, συγκεντρωτικών καταλόγων κ.ά. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σειριακών αριθμών, παρτίδων, πολλαπλών μονάδων μέτρησης, ιδιοτήτων όπως χρώμα και μέγεθος κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει απομακρυσμένο ΕΑΦΔΣΣ για αποδείξεις λιανικής.
> Μια σημαντική δυνατότητα της εφαρμογής είναι ότι μπορεί να διαχειρισθεί έναν αποθηκευτικό χώρο και να εκδώσει Συγκεντρωτικό δελτίο αποστολής (ΣΔΑ). Επομένως είναι ιδανική λύση για τη φορητή τιμολόγηση - XVAN. Είναι ταχύτατη στις διάφορες λειτουργίες της, ιδανική για ασύρματες συσκευές και μπορεί να διαχειρισθεί απεριόριστο όγκο δεδομένων. Φυσικά μπορεί να συγχρονισθεί (δεν είναι απαραίτητο) με την κεντρική Anima.NET Standard 7.0.

Η Anima.NET Compact Edition διαχειρίζεται τα δεδομένα τοπικά. Αν επιθυμείτε μία online λύση φορητής τιμολόγησης με συσκευές Android, κάντε κλικ εδώ.


Περιλαμβάνει

  • Η Anima.NET Compact Edition είναι μια "ελαφριά" έκδοσή της Anima.ΝΕΤ Standard 7.0, η οποία δεν χρησιμοποιεί τον MS SQL Server αλλά τον SQLite, και είναι ιδανική σε συσκευές Tablet με Windows 10 αλλά και γενικότερα σε συσκευές με οθόνη αφής χωρίς μεγάλες απαιτήσεις μνήμης και ισχύος.
  • Ο TECPOS B90 είναι κατάλληλος εκτυπωτής για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Ξεχάστε τις ογκώδεις βαλίτσες με τις πολύπλοκες συνδέσεις και τους δύσχρηστους adaptors. Συνδέεται με το tablet μέσω WiFi Direct. Πολύ εύκολος στη χρήση, με μικρό μέγεθος, και πολύ ελαφρύς. Απλός στη σύνδεση και αξιόπιστος.
  • Πολύ ελαφρύ, μικρό σε διαστάσεις και με πανίσχυρες δυνατότητες Windows 10 Tablet PC 10` με αποσπώμενο πληκτρολόγιο.

Παρελκόμενα

eAnima Portal - Εξαμηνιαία παραχώρησηeAnima Portal

To eAnima Portal είναι o κεντρικός διαδικτυακός χώρος στο Internet για εφαρμογές στο Cloud.

Παρεμφερή

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με Tablet PC και 100mm εκτυπωτήΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Ένας ασύρματος μικρός θερμικός WiFi εκτυπωτής 100mm, με ένα τελευταίας τεχνολογίας Windows 10 Tablet PC 10.1`` με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και την πλήρη εμπορική εφαρμογή Anima.NET Compact Edition ειδικά κατασκευασμένη για tablets.

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με 100mm εκτυπωτήΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Η πλέον επαναστατική λύση για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Χρησιμοποιείστε το ταχύτατο κινητό Android, με τον ασύρματο θερμικό εκτυπωτή 100mm που περιέχει το πακέτο, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή εφαρμογή Mobile Anima.NET.

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με 80mm εκτυπωτήΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Η πλέον επαναστατική και χαμηλού κόστους λύση για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Χρησιμοποιείστε το ταχύτατο κινητό Android, με τον ασύρματο θερμικό εκτυπωτή 80mm που περιέχει το πακέτο, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή εφαρμογή Mobile Anima.NET.

Powered by