Σύνδεση χρήστη

Αναζήτηση

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με Tablet PC και 80mm εκτυπωτή

(κωδ. SL.MOB14)

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με Tablet PC και 80mm εκτυπωτή

Ένας ασύρματος μικρός θερμικός WiFi εκτυπωτής 80mm, με ένα τελευταίας τεχνολογίας Windows 10 Tablet PC 8`` και την πλήρη εμπορική εφαρμογή Anima.NET Compact Edition ειδικά κατασκευασμένη για tablets.

Περιλαμβάνει

  • Η Anima.NET Compact Edition είναι μια "ελαφριά" έκδοσή της Anima.ΝΕΤ Standard 7.0, η οποία δεν χρησιμοποιεί τον MS SQL Server αλλά τον SQLite, και είναι ιδανική σε συσκευές Tablet με Windows 10 αλλά και γενικότερα σε συσκευές με οθόνη αφής χωρίς μεγάλες απαιτήσεις μνήμης και ισχύος.
  • Ο TECPOS B90 είναι κατάλληλος εκτυπωτής για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Ξεχάστε τις ογκώδεις βαλίτσες με τις πολύπλοκες συνδέσεις και τους δύσχρηστους adaptors. Συνδέεται με το tablet μέσω WiFi Direct. Πολύ εύκολος στη χρήση, με μικρό μέγεθος, και πολύ ελαφρύς. Απλός στη σύνδεση και αξιόπιστος.
  • Πολύ ελαφρύ, μικρό σε διαστάσεις και με δυνατότητες Windows 10 Tablet PC 8``

Παρελκόμενα

eAnima PortalΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

To eAnima Portal είναι ένας κεντρικός διαδικτυακός χώρος στο Internet, ο οποίος είναι η κεντρική αποθηκευτική βάση της Anima.NET Standard 7.0, αλλά και των περιφερειακών εφαρμογών Anima.NET Compact Edition και Mobile Anima.NET.

Παρεμφερή

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με Tablet PC και 100mm εκτυπωτήΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Ένας ασύρματος μικρός θερμικός WiFi εκτυπωτής 100mm, με ένα τελευταίας τεχνολογίας Windows 10 Tablet PC 8`` και την πλήρη εμπορική εφαρμογή Anima.NET Compact Edition ειδικά κατασκευασμένη για tablets.

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με 100mm εκτυπωτήΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Η πλέον επαναστατική λύση για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Χρησιμοποιείστε το ταχύτατο κινητό Android, με τον ασύρματο θερμικό εκτυπωτή 100mm που περιέχει το πακέτο, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή εφαρμογή Mobile Anima.NET.

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με 80mm εκτυπωτήΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Η πλέον επαναστατική και χαμηλού κόστους λύση για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Χρησιμοποιείστε το ταχύτατο κινητό Android, με τον ασύρματο θερμικό εκτυπωτή 80mm που περιέχει το πακέτο, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή εφαρμογή Mobile Anima.NET.

Powered by