Σύνδεση χρήστη

Αναζήτηση

Mobile Anima - Menu - Εξαμηνιαία παραχώρηση

(κωδ. A08)

Mobile Anima - Menu - Εξαμηνιαία παραχώρηση

Η εφαρμογή ασύρματης παραγγελιοληψίας που τρέχει σε συσκευές Android.

H Μobile Anima – Menu είναι εφαρμογή που εκτελείται στις συσκευές Android και εκτός από την ασύρματη παραγγελιοληψία στα τραπέζια, μπορεί να διαχειριστεί το Take Away αλλά και το Delivery και η οποία επικοινωνεί με το Anima – Menu Cloud Edition 2.0. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε έτσι μια συσκευήAndroid ως θέση εργασίας για τη συγκεκριμένη λειτουργία. Η ίδια εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναγνώριση κλήσης στο delivery αλλά μπορεί μέσω GPS να στέλνει σε τακτικά χρονικά διαστήματα, τη θέση του διανομέα.

Γενικά η εφαρμογή μπορεί να εκτελεστεί σε οποιαδήποτε συσκευή με λειτουργικόAndroid τουλάχιστον 4.0 και με οθόνη αφής τουλάχιστον 5''. Ένα από τα μεγάλα ατού της εφαρμογής στην ασύρματη παραγγελιοληψία είναι η δυνατότητα της τοπικής αποθήκευσης στη συσκευή ενός ή περισσοτέρων παραγγελιών σε σημεία που δεν υπάρχει σήμα δικτύου και τη μετέπειτα μαζική αποστολή τους.

Eπίσης η Mobile Anima – Menu μπορεί να λειτουργήσει χωρίς κεντρικό υπολογιστή και να στέλνει κατευθείαν την εκτύπωση σε έναν δικτυακό ή ασύρματο θερμικό εκτυπωτή.

Παρελκόμενα

Anima - MenuSOFTWARE

To πληρέστερο πρόγραμμα διαχείρισης για εστιατόρια, cafe - bar, delivery και γενικότερα για κάθε χώρo εστίασης

Powered by