Σύνδεση χρήστη

Αναζήτηση

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN

(κωδ. SL.MOB11)

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN

Η πλέον επαναστατική και χαμηλού κόστους λύση για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Και ξεχάστε τις ογκώδεις βαλίτσες με τις πολύπλοκες συνδέσεις και τους δύσχρηστους adaptors.

Ένας 100mm ασύρματος θερμικός WiFi εκτυπωτής, με ένα τελευταίας τεχνολογίας Windows 10 Tablet PC 8`` και την πλήρη εμπορική εφαρμογή Anima.NET Compact Edition ειδικά κατασκευασμένη για tablets. H συγκεκριμένη λύση είναι ΑΥΤΟΝΟΜΗ και δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να δουλέψει. Για πρώτη φορά ο χρήστης της φορητής τιμολόγησης έχει στα χέρια του μια πλήρη εμπορική εφαρμογή που τρέχει σε μια συσκευή, με το κορυφαίο λειτουργικό Windows 10.

Η Anima.NET Compact Edition είναι είναι μια πλήρης εμπορική εφαρμογή, είναι αυτόνομη κι έχει την ίδια λειτουργικότητα με την Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 . Μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία των πελατών και των προμηθευτών της επιχείρησής σας, την αποθήκη σας, να περάσετε τις αγορές και τις πωλήσεις σας με τη φόρμα τιμολόγησης ή τη λιανική που περιέχει, να εκτυπώσετε Προσφορές, Παραστατικά, να διαχειριστείτε τα αξιόγραφά σας και τις παραγγελίες σας. Οι εκτυπώσεις που σας παρέχει είναι πολλές όπως καρτέλες, ημερολόγια, πλήθος στατιστικών πληροφοριών, συγκεντρωτικών καταλόγων κ.ά. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σειριακών αριθμών, παρτίδων, πολλαπλών μονάδων μέτρησης, ιδιοτήτων όπως χρώμα και μέγεθος κλπ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσει απομακρυσμένο ΕΑΦΔΣΣ για αποδείξεις λιανικής.
Μια σημαντική δυνατότητα της εφαρμογής είναι ότι μπορεί να διαχειρισθεί έναν αποθηκευτικό χώρο και να εκδώσει Συγκεντρωτικό δελτίο αποστολής (ΣΔΑ). Επομένως είναι ιδανική λύση για τη φορητή τιμολόγηση - XVAN. Είναι ταχύτατη στις διάφορες λειτουργίες της, ιδανική για ασύρματες συσκευές και μπορεί να διαχειρισθεί απεριόριστο όγκο δεδομένων. Φυσικά μπορεί να συγχρονισθεί (δεν είναι απαραίτητο) με την κεντρική Anima.NET Standard 7.0.

Η Anima.NET Compact Edition διαχειρίζεται τα δεδομένα τοπικά. Αν επιθυμείτε μία online λύση φορητής τιμολόγησης με συσκευές Android, κάντε κλικ εδώ.

Demo της εφαρμογής θα βρείτε εδώ

Αρχείο βοήθειας της εφαρμογής θα βρείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για την Anima.NET Compact Edition θα βρείτε εδώ

Περισσότερες πληροφορίες για φορητή παραγγελιοληψία και τιμολόγηση θα βρείτε εδώ


Περιλαμβάνει

  • Η Anima.NET Compact Edition είναι μια "ελαφριά" έκδοσή της Anima.ΝΕΤ Standard 7.0, η οποία δεν χρησιμοποιεί τον MS SQL Server αλλά τον SQLite, και είναι ιδανική σε συσκευές Tablet με Windows 10 αλλά και γενικότερα σε συσκευές με οθόνη αφής χωρίς μεγάλες απαιτήσεις μνήμης και ισχύος.
  • Ο TECPOS B100 είναι o ιδανικός εκτυπωτής για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Ξεχάστε τις ογκώδεις βαλίτσες με τις πολύπλοκες συνδέσεις και τους δύσχρηστους adaptors. Συνδέεται με το tablet μέσω WiFi Direct. Διαθέτει και θήκη μεταφοράς. Πολύ εύκολος στη χρήση και πολύ ελαφρύς. Απλός στη σύνδεση του και αξιόπιστος.
  • Πολύ ελαφρύ, μικρό σε διαστάσεις και με δυνατότητες Windows 10 Tablet PC 8``

Παρεμφερή

Βασικό Πακέτο Φορητής Παραγγελιοληψίας και ΤιμολόγησηςΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Ένα πλήρες πακέτο που καλύπτει τις ανάγκες της φορητής παραγγελιοληψίας και τιμολόγησης

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με 80mm εκτυπωτήΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Η επαναστατική λύση για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Ξεχάστε τις ογκώδεις βαλίτσες με τις πολύπλοκες συνδέσεις και τους δύσχρηστους adaptors. Ένας ασύρματος μικρός θερμικός WiFi εκτυπωτής, με ένα τελευταίας τεχνολογίας Windows 10 Tablet PC 8`` και την πλήρη εμπορική εφαρμογή Anima.NET Compact Edition ειδικά κατασκευασμένη για tablets. H συγκεκριμένη λύση είναι ΑΥΤΟΝΟΜΗ και δεν χρειάζεται τίποτε άλλο για να δουλέψει. Για πρώτη φορά ο χρήστης της φορητής τιμολόγησης έχει στα χέρια του μια πλήρη εμπορική εφαρμογή που τρέχει σε μια συσκευή, με το κορυφαίο λειτουργικό Windows 10

Powered by