Σύνδεση χρήστη

Αναζήτηση

Easy Orders

(κωδ. SL.RTLES86)

Easy Orders

Η Easy Orders είναι η ιδανική εφαρμογή, η οποία ανταποκρίνεται απόλυτα στις οδηγίες του ΕΦΕΤ σχετικά με τον COVID 19, παρέχοντας στους πελάτες κάθε καταστήματος χώρου εστίασης όπως εστιατόρια, cafe-bar, beach-bar, ξενοδοχεία, καταστήματα take away κλπ, την απαραίτητα ασφάλεια για ανέπαφη παραγγελιοληψία.

Χρήση σε τραπεζοκαθίσματα, ξαπλώστρες κλπ
O πελάτης σκανάροντας με το κινητό του το QR code που θα βρει σε καρτολίνα πάνω σε ένα τραπέζι, στη ξαπλώστρα κλπ, θα μεταβεί κατευθείαν στον ψηφιακό κατάλογο του καταστήματος, χωρίς να χρειαστεί να κατεβάσει κάποιο app. Ο κατάλογος μπορεί να περιέχει εικόνες του μενού, σχόλια κλπ, ενώ μπορεί και να επιλέξει την εμφάνιση ανάμεσα σε ελληνικά ή αγγλικά. Πριν την αποστολή της παραγγελίας έχει τη δυνατότητα να επιλέξει να πληρώσει με πιστωτική κάρτα.
Στη συνέχεια η παραγγελία λαμβάνεται μέσω Internet από μια ειδική εφαρμογή που τρέχει σε υπολογιστή του καταστήματος και διατίθεται με την Easy Orders, ενώ παράλληλα εκτυπώνεται σε θερμικό εκτυπωτή. H αυτόματη εκτύπωση μπορεί να απενεργοποιηθεί και να πραγματοποιείται πρώτα έλεγχος πριν εκτυπωθεί η παραγγελία.
Mια ακόμη σημαντική δυνατότητα είναι η κλήση του σερβιτόρου μέσω του κινητού.
Tα πλεονεκτήματα χρησιμοποίησης της Easy Orders είναι πολλαπλά:
  • Αίσθηση ασφάλειας στον πελάτη αφού αποφεύγει την προσέγγιση σερβιτόρου ή την επαφή με κατάλογο.
  • Αυτόματη πληρωμή με πιστωτική κάρτα. Η τράπεζα των συναλλαγών επιλέγεται αρχικά από το κατάστημα ανάμεσα στις 4 συστημικές τράπεζες και στη Viva.
  • Οικονομία σε καταλόγους, αφού το μενού που διαχειρίζεται η Easy Orders, ενημερώνεται αυτόματα σύμφωνα με τις ανάγκες του καταστήματος.
  • Συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού, αφού δείχνετε σημασία στην ποιότητα των υπηρεσιών σας.
Και διαχείριση πακέτου
Στην περίπτωση του πακέτου (take away), ο πελάτης τηρώντας τις αποστάσεις ασφαλείας και αποφεύγοντας το συγχρωτισμό, σκανάρει πάλι με το κινητό του, ένα QR code που θα βρει σε σταθερό σημείο στο κατάστημα και με τον ίδιο απλό τρόπο, λαμβάνει το μενού, επιλέγει τα επιθυμητά προϊόντα και αποστέλλει την παραγγελία, ενώ κι εδώ υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής με κάρτα.
H σημαντική δυνατότητα που προσφέρει η Easy Orders, είναι ότι ο πελάτης περιμένει να λάβει στο κινητό του ειδοποίηση με τον αριθμό της παραγγελίας που θα παραλάβει από το ταμείο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.poseidon.gr/easyorders.htm

Παρελκόμενα

Πλαστικοποιημένη καρτολίνα για Easy OrdersΚΑΡΤΟΛΙΝΕΣ

H καρτολίνα Α6 που θα περιέχει πληροφορίες για κάθε τραπέζι / ξαπλώστρα / δωμάτιο, για να στέλνει παραγγελίες ο χρήστης του Easy Orders

Παρεμφερή

eDeliveryΛύσεις για Χώρους Εστίασης

Και ξεχάστε τα υπέρογκα ποσοστά σε κάθε ηλεκτρονική παραγγελία

Powered by