Σύνδεση χρήστη

Αναζήτηση

Mobile Anima.NET - Ετήσια παραχώρηση

(κωδ. EA00)

Mobile Anima.NET - Ετήσια παραχώρηση

H Mobile Anima.NET είναι μια ιδανική λύση για όσους επιθυμούν μια αξιόπιστη εφαρμογή για φορητή παραγγελιοληψία, τιμολόγηση επι αυτοκινήτου XVAN, απογραφή αποθηκευτικών χώρων κ.ά. Eίναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που τρέχει σε συσκευές Android με λειτουργικό τουλάχιστον 4.0.

Συγχρονίζεται και επικοινωνεί συνεχώς μέσω Cloud με το eAnima Portal, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και αυτόνομα χωρίς Internet.
To eAnima Portal είναι ένας κεντρικός διαδικτυακός χώρος στο Internet, το οποίο είναι η κεντρική αποθηκευτική βάση της Mobile Anima.NET. Mε τη δυνατότητα αυτή τα δεδομένα στέλνονται στο Internet, όπου είναι προσβάσιμα μέσω ενός φυλλομετρητή (Chrome). Τέλος μέσω μιας ειδικής εφαρμογής που τρέχει σε PC, τα παραστατικά θα κατέβουν τοπικά. Με άλλα λόγια το eAnima Portal είναι το ενδιάμεσo ανάμεσα στη Mobile Anima.NET και σε έναν τοπικό υπολογιστή.Προαιρετικά η Mobile Anima.NET μπορεί να επικοινωνήσει με την εμπορική εφαρμογή Anima.NET Cloud Edition 2.0 μέσω του eAnima Portal και της Anima.NET Standard 7.0 και χωρίς το Portal.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στοhttp://www.poseidon.gr/mobile.htm

Παρελκόμενα

Anima.ΝΕΤ Standard 7.0SOFTWARE

H πλέον πρωτοποριακή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και διαχείρισης γραφείου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Powered by