Σύνδεση χρήστη

Αναζήτηση

Anima - Menu Robot Edition

(κωδ. SOFT24)

Anima - Menu Robot Edition

To πληρέστερο πρόγραμμα διαχείρισης για εστιατόρια, cafe - bar, delivery και γενικότερα για κάθε χώρo εστίασης

H Anima - Menu Robot Edition είναι η εφαρμογή Android που εκτελείται στη σειρά των robot - σερβιτόρων OddyBot, παρέχοντάς τους όλες αυτές τις πρωτόγνωρες δυνατότητες και μετατρέποντάς τους σε πραγματικούς σερβιτόρους. Οι δυνατότητες της εφαρμογής είναι πολλές:

Aυτόματη κλήση και λήψη παραγελίας

Ο πελάτης με τη βοήθεια ενός ειδικού button ή ενός QR code που θα βρει στο τραπέζι, μπορεί να καλέσει τον OddyBot και μέσω της οθόνης που διαθέτει ή ακόμη και με τη βοήθεια φωνητικών εντολών, με πολύ απλό τρόπο επιλέγει τα επιθυμητά προϊόντα του καταλόγου τα οποία στέλνονται και εκτυπώνονται στον κεντρικό εκτυπωτή και στα παρασκευαστήρια, ενώ η παραγγελία εμφανίζεται στην εφαρμογή Anima - Menu.

Παραλαβή παραγγελίας

Aπό την κουζίνα τοποθετούνται τα πιάτα ή τα ποτά ενός ή περισσότερων τραπεζιών στους δίσκους που περιέχει ο OddyBot, αποστέλλεται στα ανάλογα τραπέζια, όπου όταν φτάσει ενημερώνει τους πελάτες να παραλάβουν τα γεύματα που έχουν παραγγείλει. Στη συνέχεια ο OddyBot μεταβαίνει στο επόμενο τραπέζι.

Πληρωμή

Οι δυνατότητες της εφαρμογής δεν σταματούν εδώ. Ο πελάτης μπορεί πάλι να τον καλέσει όταν θέλει να πληρώσει, ενημερώνεται για το ποσόπληρωμής και αν επιθυμεί να πληρώσει με κάρτα, την τοποθετεί σε ένα εμφανές σημείο του και όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, εκτυπώνεται και η απόδειξη λιανικής από τον μικρό εκτυπωτή που περιέχει. Η συναλλαγή με την κάρτα επιτυγχάνεται μέσω της Viva, ενώ υπάρχει ενσωματωμένος πάροχος myDATA για τη σήμανση της απόδειξης.

Άλλες δυνατότητες

Η εφαρμογή προσφέρει κι άλλες δυνατότητες, όπως διαχείριση παιδικών γενεθλίων, προσέλκυση πελατών, promotion προϊόντων, διαχείριση καταλόγου και κρατήσεων κα, ενώ συνεργάζεται και με την εφαρμογή Mobile Anima Menu για πλήρη διαχείριση του OddyBot μέσω κινητού.

Παρελκόμενα

ANIMA ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗSOFTWARE

Το ευκολότερο και πληρέστερο πρόγραμμα Γενικής Λογιστικής σε γραφικό περιβάλλον

ANIMA ΕΣΟΔΑ - ΕΞΟΔΑSOFTWARE

To ευκολότερο πρόγραμμα διαχείρισης Εσόδων-Εξόδων σε γραφικό περιβάλλον

Anima - Menu Server EditionSOFTWARE

Η εφαρμογή χρησιμοποιείται για την ασύρματη επικοινωνία των τερματικών με την εφαρμογή ANIMA - MENU

ΕΑΦΔΣΣ DataSIGN FASTΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

Ο φορολογικός μηχανισμός με τις μικρότερες διαστάσεις ,την μεγαλύτερη ταχύτητα επεξεργασίας των δεδομένων και με το χαμηλότερο κόστος της αγοράς

Powered by