Σύνδεση χρήστη

Αναζήτηση

Anima.NET Compact Edition 1.0

(κωδ. SOFT19)

Anima.NET Compact Edition 1.0

Η Anima.NET Compact Edition είναι μια "ελαφριά" έκδοσή της Anima.ΝΕΤ Standard 7.0, η οποία δεν χρησιμοποιεί τον MS SQL Server αλλά τον SQLite, και είναι ιδανική σε συσκευές Tablet με Windows 10 αλλά και γενικότερα σε συσκευές με οθόνη αφής χωρίς μεγάλες απαιτήσεις μνήμης και ισχύος.

Η Anima.NET Compact Edition είναι μια πλήρης εμπορική εφαρμογή, είναι αυτόνομη κι έχει την ίδια λειτουργικότητα με την Anima.ΝΕΤ Standard 7.0. Μπορείτε να καταχωρήσετε τα στοιχεία των πελατών και των προμηθευτών της επιχείρησής σας, την αποθήκη σας, να περάσετε τις αγορές και τις πωλήσεις σας με τη φόρμα τιμολόγησης ή τη φόρμα εντατικής λιανικής που περιέχει, να εκτυπώσετε Προσφορές, Παραστατικά, να διαχειριστείτε τα αξιόγραφά σας και τις παραγγελίες σας. Οι εκτυπώσεις που σας παρέχει είναι πολλές όπως καρτέλες, ημερολόγια, πλήθος στατιστικών πληροφοριών, συγκεντρωτικών καταλόγων κ.ά. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα σειριακών αριθμών, παρτίδων, πολλαπλών μονάδων μέτρησης, ιδιοτήτων όπως χρώμα και μέγεθος κλπ. ΧρησιμοποιείΕΑΦΔΣΣ για τα παραστατικά ή ΑΔΗΜΕ για τη λιανική πώληση.Μια σημαντική δυνατότητα της εφαρμογής είναι ότι μπορεί να διαχειρισθεί έναν αποθηκευτικό χώρο και να εκδώσει συγκεντρωτικό δελτίο αποστολής (ΣΔΑ). Επομένως είναι ιδανική λύση για τη φορητή τιμολόγηση - XVAN.Έχει όμως και σημαντικές διαφορές με την Anima.ΝΕΤ Standard 7.0 οι οποίες είναι:

Εμφάνιση ειδικά για οθόνες αφής

Είναι ιδανική γιαTablet PCμε Windows 10 με οθόνη 7'' ή 8''. Φυσικά μπορεί να τρέξει και σε οποιαδήποτε Windows.

SQLite αντί του MS SQL Server

Ο SQLite είναι ένα ευρέως διαδιδόμενο σύστημα διαχείρισης βάσης δεδομένων ειδικά για συσκευές με ελάχιστες απαιτήσεις μνήμης και επεξεργαστικής ισχύος κυρίως για tablets. Δεν είναι τύπου client-server όπως ο MS SQL Server, άρα δεν μπορεί η Anima.NET Compact Edition να δουλέψει σε δίκτυο, είναι με άλλα λόγια μια τοπική βάση δεδομένων. Κατά τα άλλα είναι ταχύτατη στο ξεκίνημα και στις διάφορες λειτουργίες της, είναι δανική για ασύρματες συσκευές και μπορεί να διαχειρισθεί απεριόριστο όγκο δεδομένων.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στοhttp://www.poseidon.gr/anima.htm

Παρεμφερή

Anima.NET Light Edition 1.0SOFTWARE

Η Anima.NET Light Edition είναι μια απλή αλλά με πολλές δυνατότητες εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης για μικρές επιχειρήσεις.

Anima.ΝΕΤ Standard 7.0SOFTWARE

H πλέον πρωτοποριακή εφαρμογή εμπορικής διαχείρισης και διαχείρισης γραφείου για μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με Tablet PC και 100mm εκτυπωτήΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Ένας ασύρματος μικρός θερμικός WiFi εκτυπωτής 100mm, με ένα τελευταίας τεχνολογίας Windows 10 Tablet PC 10.1`` με αποσπώμενο πληκτρολόγιο και την πλήρη εμπορική εφαρμογή Anima.NET Compact Edition ειδικά κατασκευασμένη για tablets.

Powered by