Σύνδεση χρήστη

Αναζήτηση

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με tablet 10.4` και 100mm εκτυπωτή

(κωδ. SL.MOB16)

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με tablet 10.4` και 100mm εκτυπωτή

Η πλέον επαναστατική λύση για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Χρησιμοποιείστε το στιβαρό και αξιόπιστο κινητό Ulefone mobile phone POWER ARMOR 14, 6.52", με τον ασύρματο θερμικό εκτυπωτή 100mm που περιέχει το πακέτο την πρωτοποριακή Mobile Anima.NET με δύο χρόνια συνδρομή.

Το πακέτο είναι ιδανικό για την Κατηγορία 2 του προγράμματος Ψηφιακές Συναλλαγές της δράσης Ψηφιακός Μετασχηματισμός των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων

Eσείς πληρώνετε μόνο το 10% της αξίας του πακέτου δηλαδή 120 € και το συνολικό Φ.Π.Α. δηλαδή 288€

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα θα βρείτε εδώ

H Mobile Anima.NET είναι η εφαρμογή που τρέχει σε φορητή συσκευή Android και είναι μια ιδανική λύση για όσους επιθυμούν μια αξιόπιστη εφαρμογή για φορητή παραγγελιοληψία, τιμολόγηση επί αυτοκινήτου XVAN, απογραφή αποθηκευτικών χώρων κ.ά.
Μια από τις μεγάλες δυνατότητες του πακέτου είναι ότι συγχρονίζεται και επικοινωνεί συνεχώς με την eAnima Portal, όπου είναι ένας κεντρικός διαδικτυακός χώρος στο Internet και αποτελεί την κεντρική αποθηκευτική βάση της Mobile Anima.NET. Mε τη δυνατότητα αυτή τα παραστατικά είναι προσβάσιμα από οπουδήποτε μέσω ενός φυλλομετρητή (Chrome). Eπίσης και άλλοι χρήστες της Mobile Anima.NET, θα αποστέλλουν κι αυτοί τα παραστατικά τους στο eAnima Portal, παρέχοντας έτσι μέσω Internet (Cloud), έναν κεντρικό έλεγχο όλων των παραστατικών όλων των χρηστών. Τέλος μέσω μιας ειδικής εφαρμογής που τρέχει σε PC, τα παραστατικά θα κατέβουν τοπικά. Με άλλα λόγια το eAnima Portal είναι η εμπορική εφαρμογή - ERP που διαχειρίζεται σε έναν τοπικό υπολογιστή τα παραστατικά της Mobile Anima.NET, αλλά και άλλα παραστατικά που δημιουργείται εκτός συσκευής.
Φυσικά η εφαρμογή αν δεν έχει πρόσβαση στο Internet, μπορεί να σώσει τα παραστατικά τοπικά και να τα αποστείλει αργότερα μαζικά.
Η Mobile Anima.NET παρέχει πολλές άλλες δυνατότητες όπως:
 • Διαχείριση όλων των παραστατικών όπως τιμολόγια, δελτία αποστολής, αποδείξεις είσπραξης, πιστωτικά, προσφορές κλπ και δυνατότητα εκτύπωσης σε φορητό θερμικό εκτυπωτή.
 • Επιλεκτική αποστολή email στον πελάτη με το παραστατικό.
 • Real time αποστολή παραστατικών στην υπηρεσία myDATA.
 • Δυνατότητα σήμανσης από ΕΑΦΔΣΣ στις αποδείξεις λιανικής.
 • Ταχύτατη καταγραφή του παραστατικού και ασύρματη αποστολή στο eAnima Portal.
 • Απεριόριστoς αριθμός κωδικών και ταχύτατη ανεύρεση ειδών με barcode ή QR codes.
 • Δρομολόγια πελατών και διαχείρισή τους μέσω χάρτη Google.
 • Διαχείριση αποθηκευτικών χώρων και εκτύπωση ΣΔΑ.
 • Λήψη αποθέματος, υπολοίπου πελατών και πλήθος άλλων οικονομικών στοιχείων.
 • Αυτόνομη λειτουργία όταν δεν υπάρχει Internet.
 • Αυτόματη καταγραφή της θέσης του πωλητή μέσω GPS.
 • Απογραφή αποθήκης.
 • Διαχείριση πιστωτικών - χρεωστικών καρτών
 • Λήψη φωτογραφιών και αποστολή σε κοινόχρηστο χώρο.
 • Kαι πολλά άλλα ...

Περισσότερες πληροφορίες για τη Mobile Anima.NET μπορείτε να βρείτε στο http://www.poseidon.gr/mobile.htm

Περιλαμβάνει

 • H Mobile Anima.NET είναι μια ιδανική λύση για όσους επιθυμούν μια αξιόπιστη εφαρμογή για φορητή παραγγελιοληψία, τιμολόγηση επι αυτοκινήτου XVAN, απογραφή αποθηκευτικών χώρων κ.ά. Eίναι μια πρωτοποριακή εφαρμογή που τρέχει σε συσκευές Android με λειτουργικό τουλάχιστον 4.0.
 • Ο TECPOS B100 είναι o ιδανικός εκτυπωτής για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Ξεχάστε τις ογκώδεις βαλίτσες με τις πολύπλοκες συνδέσεις και τους δύσχρηστους adaptors. Συνδέεται με το tablet ή κινητό μέσω bluetooth. Διαθέτει και θήκη μεταφοράς. Πολύ εύκολος στη χρήση και πολύ ελαφρύς. Απλός στη σύνδεση του και αξιόπιστος.

Παρελκόμενα

ΦΗΜΑΣ Εστιατορίου DataSIGN MaX 57ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΣΗΜΑΝΣΗΣ

Ο DATASIGN MAX 57 είναι ο νέος ΦΗΜΑΣ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ βάσει της Α1173/2022

Παρεμφερή

Πακέτο φορητής τιμολόγησης επί αυτοκινήτου X-VAN με 80mm εκτυπωτήΛύσεις για Φορητή Παραγγελιοληψία και XVAN

Η πλέον επαναστατική λύση για τιμολόγηση επί αυτοκινήτου X-VAN. Χρησιμοποιείστε το στιβαρό και αξιόπιστο κινητό Ulefone mobile phone POWER ARMOR 14, 6.52", με τον ασύρματο θερμικό εκτυπωτή 80mm που περιέχει το πακέτο, χρησιμοποιώντας την πρωτοποριακή εφαρμογή Mobile Anima.NET με δύο χρόνια συνδρομή.

Powered by