Σύνδεση χρήστη

Αναζήτηση

OddyBot - Robot σερβιτόρος

(κωδ. RBT00)

OddyBot - Robot σερβιτόρος

Το πρώτο απόλυτα λειτουργικό robot - σερβιτόρος είναι εδώ

Είμαστε υπερήφανοι γιατί παρουσιάζουμε τον OddyBot, το πρώτο απόλυτα λειτουργικό και εξελιγμένο robot - σερβιτόρο, το οποίο κάνει όλες τις εργασίες ενός σερβιτόρου.


Aυτόματη κλήση και λήψη παραγελίας

Ο πελάτης με τη βοήθεια ενός ειδικού button ή ενός QR code που θα βρει στο τραπέζι, μπορεί να το καλέσει, και μέσω της οθόνης που διαθέτει ή ακόμη και με τη βοήθεια φωνητικών εντολών, με πολύ απλό τρόπο επιλέγει τα επιθυμητά προϊόντα του καταλόγου τα οποία στέλνονται και εκτυπώνονται στον κεντρικό εκτυπωτή και στα παρασκευαστήρια, ενώ η παραγγελία εμφανίζεται στην Anima - Menu.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο παρουσίασης!

Παραλαβή παραγγελίας

Aπό την κουζίνα τοποθετούνται τα πιάτα ή τα ποτά ενός ή περισσότερων τραπεζιών στους δίσκους που περιέχει ο OddyBot, αποστέλλεται στα ανάλογα τραπέζια, όπου όταν φτάσει ενημερώνει τους πελάτες να παραλάβουν τα γεύματα που έχουν παραγγείλει. Στη συνέχεια ο OddyBot μεταβαίνει στο επόμενο τραπέζι.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο παρουσίασης!

Πληρωμή

Οι δυνατότητες του OddyBot δεν σταματούν εδώ. Ο πελάτης μπορεί πάλι να τον καλέσει όταν θέλει να πληρώσει, ενημερώνεται για το ποσό πληρωμής και αν επιθυμεί να πληρώσει με κάρτα, την τοποθετεί σε ένα εμφανές σημείο του και όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, εκτυπώνεται και η απόδειξη λιανικής από τον μικρό εκτυπωτή που περιέχει.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο παρουσίασης!

Άλλες δυνατότητες

Ο OddyBot μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως βοηθός σερβιτόρου να μεταφέρει δηλαδή τα γεύματα, ενώ έχει και άλλες δυνατότητες, όπως διαχείριση παιδικών γενεθλίων, προσέλκυση πελατών, promotion προϊόντων κα, ενώ υπάρχει πλήρης διαχείρισή του απομακρυσμένα μέσω κινητού.

Ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη

Ο OddyBot είναι εκπαιδευμένος να ακούει φωνητικές εντολές κατά τη διάρκεια λήψης μιας παραγγελίας. Η ενσωμάτωση όμως της τεχνικής νοημοσύνης με τη βοήθεια του ChatGPT, τον μετατρέπει σε ένα πανέξυπνο εργαλείο για να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με δραστηριότητες της επιχείρησης, να δίνει πληροφορίες και πολλά άλλα.

Τεχνολογία αιχμής

Η εξαιρετική ανίχνευση βάθους 3D μειώνει τον κίνδυνο o OddyBot να εισέλθει κατά λάθος σε περιορισμένη περιοχή. O OddyBot μπορεί να σκανάρει γρήγορα το περιβάλλον γύρω του και να επιστρέφει το σήμα ανίχνευσης χωρίς καθυστέρηση, επιτρέποντάς του να αποφεύγει με ασφάλεια τα εμπόδια, να ταξιδεύει με σταθερότητα και να πλοηγείται με ακρίβεια.Η διπλή λύση SLAM επιτρέπει στον OddyBot να αναγνωρίζει σημεία ορόσημα, ώστε να μη χάνει τον προσανατολισμό του τη νύχτα. Αυτόματα διορθώνει τη διαδρομή του για να αποφεύγει τις αποκλίσεις από την πλοήγηση.
Όταν πολλά OddyBot που εργάζονται στο ίδιο εστιατόριο συναντηθούν σε μια διακλάδωση του δρόμου, μπορούν να αποφύγουν αυτόνομα το ένα το άλλο χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση, ακολουθώντας την προτεραιότητα του αριθμού του ρομπότ και ταξιδεύοντας έξυπνα.

Περισσότερα θα βρείτε στο www.poseidonrobotics.gr

Χαρακτηριστικά:
 • Συνολικό μέγεθος: 53.0 cm x 50.0 cm x 132.0 cm
 • Καθαρό βάρος: 39Kg
 • Χρώμα: Λευκό+κομψό μαύρο
 • Μέγεθος οθόνης:10,1 ιντσών, οθόνη αφής, ανάλυση 1200?1920 pixel
 • Χώρος φόρτωσης: Οι δίσκοι είναι ρυθμιζόμενοι, με τις διαστάσεις του πρώτου και του δεύτερου δίσκου να είναι 50.0 cm x 43.0 cm και ο κάτω δίσκος έχει διαστάσεις 48.0 cm x 40.0cm. Τα ύψη είναι 21.0 cm/21.0 cm/28.0 cm
 • Φορτίο Μονού Δίσκου:10Kg
 • Συνολικό Φορτίο:40Kg
 • Ταχύτητα πλεύσης: 0,5 ~ 1,2 m/s (Ρυθμιζόμενο)
 • Χρόνος πλεύσης: 10 ώρες (τυπική σκηνή πλεύσης)
 • Χρόνος φόρτισης: 4,5 ώρες (φόρτιση όταν είναι απενεργοποιημένη)
 • Εγγύηση:16 μήνες

Παραδείγματα

Σούπερ μάρκετ

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Bενζινάδικο

Καφετέρια

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Powered by