Σύνδεση χρήστη

Αναζήτηση

OddyBot Pro - Robot σερβιτόρος

(κωδ. RBT01)

OddyBot Pro - Robot σερβιτόρος

Το πρώτο απόλυτα λειτουργικό robot - σερβιτόρος είναι εδώ

Είμαστε υπερήφανοι γιατί παρουσιάζουμε τον OddyBot Pro, το πρώτο απόλυτα λειτουργικό και εξελιγμένο robot - σερβιτόρο, το οποίο κάνει όλες τις εργασίες ενός σερβιτόρου.


Aυτόματη κλήση και λήψη παραγελίας

Ο πελάτης με τη βοήθεια ενός ειδικού button ή ενός QR code που θα βρει στο τραπέζι, μπορεί να το καλέσει, και μέσω της οθόνης που διαθέτει ή ακόμη και με τη βοήθεια φωνητικών εντολών, με πολύ απλό τρόπο επιλέγει τα επιθυμητά προϊόντα του καταλόγου τα οποία στέλνονται και εκτυπώνονται στον κεντρικό εκτυπωτή και στα παρασκευαστήρια, ενώ η παραγγελία εμφανίζεται στην Anima - Menu.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο παρουσίασης!

Παραλαβή παραγγελίας

Aπό την κουζίνα τοποθετούνται τα πιάτα ή τα ποτά ενός ή περισσότερων τραπεζιών στους δίσκους που περιέχει ο OddyBot Pro, αποστέλλεται στα ανάλογα τραπέζια, όπου όταν φτάσει ενημερώνει τους πελάτες να παραλάβουν τα γεύματα που έχουν παραγγείλει. Στη συνέχεια ο OddyBot Pro μεταβαίνει στο επόμενο τραπέζι.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο παρουσίασης!

Πληρωμή

Οι δυνατότητες του OddyBot Pro δεν σταματούν εδώ. Ο πελάτης μπορεί πάλι να τον καλέσει όταν θέλει να πληρώσει, ενημερώνεται για το ποσό πληρωμής και αν επιθυμεί να πληρώσει με κάρτα, την τοποθετεί σε ένα εμφανές σημείο του και όταν ολοκληρωθεί η συναλλαγή, εκτυπώνεται και η απόδειξη λιανικής από τον μικρό εκτυπωτή που περιέχει.
Κάντε κλικ εδώ για να δείτε το βίντεο παρουσίασης!

Άλλες δυνατότητες

Ο OddyBot Pro μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης ως βοηθός σερβιτόρου να μεταφέρει δηλαδή τα γεύματα, ενώ έχει και άλλες δυνατότητες, όπως διαχείριση παιδικών γενεθλίων, προσέλκυση πελατών, promotion προϊόντων κα, ενώ υπάρχει πλήρης διαχείρισή του απομακρυσμένα μέσω κινητού.

Ενσωματωμένη τεχνητή νοημοσύνη

Ο OddyBot Pro είναι εκπαιδευμένος να ακούει φωνητικές εντολές κατά τη διάρκεια λήψης μιας παραγγελίας. Η ενσωμάτωση όμως της τεχνικής νοημοσύνης με τη βοήθεια του ChatGPT, τον μετατρέπει σε ένα πανέξυπνο εργαλείο για να απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με δραστηριότητες της επιχείρησης, να δίνει πληροφορίες και πολλά άλλα.

Τεχνολογία αιχμής

O OddyBot Pro, σχεδιασμένος με μοναδική κάμερα αναγνώρισης πιάτων και μια εντυπωσιακά μεγάλη οθόνη HD 14 ιντσών, αυτό το ρομπότ ορίζει εκ νέου τα στάνταρ της αλληλεπίδρασης, προσφέροντας μια εμπειρία χωρίς προηγούμενο. Ενσωματώνοντας καινοτόμους αλγόριθμους οπτικής SLAM για αυξημένη κινητική αποδοτικότητα, αναβαθμίζει την έννοια του ρομπότ παράδοσης με τεχνητή νοημοσύνη, οδηγώντας την αγορά σε μια καινούργια εποχή. Η ικανότητα για πιο ολοκληρωμένη και ακριβή εκτίμηση του περιβάλλοντος συμβάλλει σημαντικά στη βελτίωση της αποδοτικότητας των παραδόσεων.

Απόλυτη Οπτική και Σταθερή Κίνηση

Η εντυπωσιακή δυνατότητα διέλευσης οφείλεται στον πρωτοποριακό σχεδιασμό του πλαισίου του. Αυτό το καθιστά ιδανικό για να προσαρμόζεται σε διάφορα είδη δαπέδων, καθώς υιοθετεί για πρώτη φορά την ανάρτηση με μπάρα.

50% βελτιωμένη ικανότητα φόρτωσης

Για κάθε δίσκο η χωρητικότητα φόρτωσης φτάνει έως 15 κιλά. Η ρυθμιζόμενη διάταξη των επιπέδων υποστηρίζει έως 4. Οι ευέλικτοι δίσκοι προσφέρουν τη δυνατότητα αποσυναρμολόγησης και τροποποίησης για ακόμα μεγαλύτερη δυναμικότητα φόρτωσης, ενισχύοντας την καταλληλότητα του συστήματος για εφαρμογές βαρέως τύπου.

Γρήγορη φόρτιση

Ο χρόνος λειτουργίας είναι έως και 12 ώρες με μία μόνο φόρτιση. Επιτυγχάνει πλήρη φόρτιση μέσα σε 4,5 ώρες (ενώ είναι απενεργοποιημένο). Η φόρτιση υποστηρίζεται τόσο μέσω καλωδίου όσο και μέσω αυτόματης βάσης φόρτισης.

Για την εκμετάλλευση όλων των δυνατοτήτων του OddyBot Pro, πρέπει να εκτελείται σε αυτόν η εφαρμογή Anima Menu Robot Edition.
Περισσότερα θα βρείτε στο www.poseidonrobotics.gr
Χαρακτηριστικά:
 • Συνολικό μέγεθος: 55.80 cm x 52.50 cm x 137.49 cm
 • Καθαρό βάρος: 59Kg
 • Χρώμα: Λευκό+κομψό μαύρο
 • Μέγεθος οθόνης:1080 FHD 14 ιντσών, οθόνη αφής
 • Χώρος φόρτωσης: 3 Δίσκοι / 4, Δίσκοι διάστασης 50.01 cm x 42.01 cm
 • Φορτίο Μονού Δίσκου:15Kg
 • Συνολικό Φορτίο:60Kg
 • Ταχύτητα πλεύσης: 0,5 ~ 1,2 m/s (Ρυθμιζόμενο)
 • Χρόνος πλεύσης: 12 ώρες (τυπική σκηνή πλεύσης)
 • Χρόνος φόρτισης: 4,5 ώρες (φόρτιση όταν είναι απενεργοποιημένη)
 • Λειτουργία φόρτισης: Υποστηρίζει δύο λειτουργίες: Αυτόματη βάση φόρτισης + καλώδιο
 • Εγγύηση:16 μήνες

Παραδείγματα

Σούπερ μάρκετ

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Bενζινάδικο

Καφετέρια

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Εστιατόριο

Παρελκόμενα

Anima - Menu Robot EditionSOFTWARE

To πληρέστερο πρόγραμμα διαχείρισης για εστιατόρια, cafe - bar, delivery και γενικότερα για κάθε χώρo εστίασης

Powered by